tisdag 28 december 2010

Inflyttningskort!

Hoppas ni alla haft en härlig jul... och en vit jul blev det ju oxå! Vill passa på och tacka de som lämnar så fina kommentarer till mig... det värmer :-)

Här har jag gjort ett kort till en som har flyttat till lägenhet, mycket beige skulle det va! Stämpeln embossade jag först och sedan blev det lite pilligt med färgläggningen, tror inte Promarker egentligen passade till detta...


Önskar alla ett gott slut på detta året och ett GOTT NYTT 2011!! Tror jag ska ge mig själv ett nyårslöfte... att försöka scrappa mer nästa år :-)

torsdag 16 december 2010

Grattiskort!

Här är ett grattiskort jag gjorde för en tid sedan som ni kan få se nu när mottagaren har fått det...
Stämpeln (en digi) tycker jag är både tuff och söt och passar till en tonårstjej.

måndag 13 december 2010

Mer julkort...

Visar några fler julkort jag gjort efter Magdas julkortsrecept!


Snögubben är från ett stickersark som är fäst på ett fotopapper och sedan färglagd. Staketet är ett plastnät som suttit som skydd runt några burkar. Snön är plastigt förpackningsmaterial. Snölyktan är från storhålig punchinella som blivit vitmålad och därefter duttade jag med pearlmaker och sist doppat i embossingpulver, lite gul och orange glitterstickles som "eld".


Här ett "flätat" hjärta som var ganska kul att göra, och det lurade i alla fall sonen som var tvungen att känna på det för att tro mig när jag sa att jag hade ritat det :-)


Hoppas ni alla får en mysig luciadag!!

tisdag 7 december 2010

Fler julkort...

Julkortsutmaningen börjar gå mot sitt slut hos Magdas. Här är några kort jag gjort efter "recepten"...
... och en tag!


lördag 4 december 2010

Nennes Blogcandy!!

Så här otroligt generös är Nenne...

Hon har plockat ihop ett färgglatt paket med 16 olika papper från bl a Crate, Sassafras lass, MME och October afternoon i fina blågröna och rosaröda toner och dekorationer från bl a Prima, Jenni Bowlin och MME, 3 olika alfabet, ett stort chipboardalbum, stickers, blommor, band m m!

Vill du oxå ha chans på detta julgodis så kika in här